Hoppa till huvudinnehåll

Sign. Kämpen undrar över om det ev. finns kurser för utmattade?

Ekonomiska stöd och bidrag
Fråga

Hejsan!

Jag har varit utbränd nu för andra gången och får nu äntligen terapi. Jag undrar om det finns någon kurs på gång för tidigare utbrända. Sedan undrar jag även om det finns möjlighet till ekonomiskt stöd, har sökt många jobb & är nu vikarie några timmar om dagen. Skulle vilja gå på yoga, träna mer men pga. ansträngd ekonomi kan jag inte riktigt unna mig dessa saker. Terapin kostar också samt mat och hyra. Känner att jag är på gång men skulle behöva ekonomiskt stöd just nu för att komma vidare och komma tillbaka. Vad har jag för möjligheter.

Svar

Hej!

Fint att höra att du känner att du är på gång och att du får terapi! Någon kurs som skulle rikta sig enbart till utmattade känner jag tyvärr inte till.  Jag tycker dock att du skall bekanta dig med förbundets kurser som arrangeras runtom i Svenskfinland under hela året. De nya kurserna för 2020 finns ute nu på vår hemsida och till dem ansöker man smidigast via nätet. Hela kurslistan hittar du här: https://www.fspc.fi/kurser/kurslista 

Ekonomiskt stöd för att kunna gå på träning så kan du ansöka om t.ex. från vår fond, du hittar mer information på vår hemsida (under bilden på ingångssidan finns en grå balk och där hittar du ”sök bidrag”) där hittar du också ansökningsblanketten.

 

Mvh, Camilla    

Lägg till ny kommentar