Hoppa till huvudinnehåll

Vill du stöda oss?

Vi arbetar för att öka kunskapen om psykiskt välbefinnande och minska stigma och skam kring psykisk ohälsa.
Om du vill donera till vårt påverkansarbete och vår intressebevakning, vänligen ta kontakt med vår ekonom om hur du går tillväga: susann.gleisner@fspc.fi eller 050-313 5788.

Understödsfonden
Psykosociala förbundets fond Understödsfonden delar ut medel till barn, ungdomar och vuxna som berörs av psykisk ohälsa.
Om du vill bidra till vår understödsfond, vänligen ta kontakt med vår ekonom om hur du går tillväga: susann.gleisner@fspc.fi eller 050-313 5788.

Testamentdonationer

Psykosociala förbundet tar emot testamentdonationer. En testamentdonation är ett sätt för dig att kunna stöda ett ändamål som är viktigt för dig. Genom att donera till vår verksamhet hjälper du oss att arbeta för psykisk hälsa i Finland. Genom ditt testamente kan du också tydligt uttrycka ditt önskemål om hur du önskar att ditt bidrag ska användas. Om du är intresserad av att stöda vår organisation genom ditt testamente ber vi dig att kontakta oss för att få mer information. Såväl stora som små donationer är värdefulla.
Vänligen kontakta Psykosociala förbundets verksamhetsledare Petra Nummelin eller ekonom Susann Gleisner:

Petra Nummelin, petra.nummelin@fspc.fi, tfn 050-5251243
Susann Gleisner, susann.gleisner@fspc.fi, tfn 050-3135788

Kondoleansadresser

Psykosociala förbundets kondoleansadresser har skapats i samarbete med formgivare Ingela Nyman. Adresserna kostar 15 euro/st. Köp våra kondoleansadresser här.

Tygväska

Vår tygväska med texten Här går jag och är helt underbar finns till försäljning för priset 15 euro. En postavgift på 2,40 euro tillkommer. Beställningen görs till Sonja Wickman, per e-post: sonja.wickman@fspc.fi eller per telefon 050-548 8951. Tygväskan är en del av vår marknadsföring och delas ut till olika aktörer som vi möter inom vår verksamhet, men det är även möjligt för privatpersoner att köpa väskan.