Stöd oss

Stöd oss

Psykosociala förbundet tar tacksamt emot donationer, såväl stora som små, som vi kan dela vidare till personer som berörs av psykisk ohälsa. Hos oss kan man även köpa kondoleansadresser och vykort och på så sätt stöda vårt arbete.

 

kondoleans_2_1.png kondoleans_2_2.png

Köp våra kondoleansadresser här.

Vi delar ut medel från vår kampanj

Under året har vi samlat in medel via vår kampanj ”Psykisk hälsa för alla” (10.10.2019-9.10.2020). Med hjälp av medlen kan vi dela ut stipendier till personer med psykisk ohälsa som bor i Finland. Vi vill sträcka ut en hand och hjälpa dem som behöver stöd. Medel från insamlingen delas ut till barn, ungdomar och vuxna som berörs av psykisk ohälsa, för rehabilitering, utbildning, fritidsaktiviteter och rekreation. Ansök om medel från vår kampanj senast den 30.11.2020. Ansökningsblankett och anvisningar hittar du här.
 

Våra vykort

Förbundet har inga hyllningsadresser till försäljning men istället kan du köpa förbundets vykort till självkostnadspriset 2 euro. Porto tillkommer vid postning. Kortet har texten Du är värdefull och har utarbetats av formgivaren Ingela Nyman. Vänligen kontakta sonja.wickman@fspc.fi eller 050-548 8951 om du vill beställa våra vykort.