Hoppa till huvudinnehåll

Ge bidrag

Psykosociala förbundets fond Understödsfonden delar ut medel till barn, ungdomar och vuxna som berörs av psykisk ohälsa. Om du vill bidra till vår understödsfond, vänligen ta kontakt med vår ekonom om hur du går tillväga: susann.gleisner@fspc.fi eller 050-313 5788.

Kondoleansadresser

Psykosociala förbundets kondoleansadresser har skapats i samarbete med formgivare Ingela Nyman. Adresserna kostar 15 euro/st. Köp våra kondoleansadresser här.

Vykort "Du är värdefull"

Psykosociala förbundets vykort kan man köpa till självkostnadspriset 2 euro. Porto tillkommer vid postning. Kortet har texten Du är värdefull och har utarbetats av formgivare Ingela Nyman. Vänligen kontakta sonja.wickman@fspc.fi eller 050-548 8951 om du vill beställa våra vykort.

Tygväska

Vår tygväska med texten Här går jag och är helt underbar finns till försäljning för priset 15 euro. En postavgift på 2,40 euro tillkommer. Beställningen görs till Sonja Wickman, per e-post: sonja.wickman@fspc.fi eller per telefon 050-548 8951. Tygväskan är en del av vår marknadsföring och delas ut till olika aktörer som vi möter inom vår verksamhet, men det är även möjligt för privatpersoner att köpa väskan.