Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet

Anhörigseminariet 2015

18 augusti 2015

Vad är en dysfunktionell familj? Hur fungerar en sådan? På vilket sätt formas man av att växa upp i en familj där föräldern dricker eller har psykisk ohälsa? Kan jag drabbas? Har min kompis sådana erfarenheter? Vart kan man vända sig för att få stöd och hjälp? Hur får jag mitt liv på rätt spår igen? Möt denna familj i en fiktiv vardagsskildring. Möt personen som upplevt det på riktigt. Möt dem som möter dessa personer och familjer i sitt jobb. Ta del av nya kunskaper och tankeväckande diskussioner!
Välkommen till Vasa den 6 oktober och höstens Anhörigseminarium!

Bild borttagen.

Seminariet är ett samarbete mellan FinFami Österbotten, Psykosociala förbundet och Svenska Österbottens Anhörigförening, och temat i år är "Ung & Anhörig". Det kommer bland annat att bjudas på en kort teaterpjäs där man blickar in i vardagen, två föreläsningar och en paneldiskussion. En av föreläsarna är Benjamin Sidorov som kommer att prata om sitt destruktiva beteende till följd av att han växte upp i en dysfunktionell familj.
Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla intresserade. Platsen är Yrkeshögskolan Novias auditorium, Seriegatan 2 i Vasa. Klockan 9-15. För mer information och anmälan, kontakta FinFamis Martina Villgren på telefon 044-2000 733 eller info@finfamipohjanmaa.fi.
Anmälan senast den 25.9. 

Här finns hela programmet.