Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet

Vi har deltagit i en podcast!

16 juni 2022

Vi har poddat!

Plötsligt damp det ner en förfrågan till oss här på förbundet ifall vi kunde tänka oss att komma och medverka i en podcast?! Den som tog kontakt var Amy Skogberg i Kyrkslätt som driver podcasten Mentalkanalen! Kollegan Ann-Charlott och jag funderade någon minut och resonerade högt för oss själva att detta har vi inte gjort förut så det ska nog gå bra!

Sagt och gjort, här i mitten på maj så begav vi oss iväg söderut mot Kyrkslätt för att spela in ett avsnitt till Mentalkanalen. Avsnittet spelades in på nya fina biblioteket i Kyrkslätt där det fanns en liten inspelningsstudio som man fick boka. I poddavsnittet så berättar vi kort om Psykosociala förbundets verksamhet för att främja den psykiska hälsan men också lite mera ingående kring kursverksamheten, vi berättar om vår fond och lite tankar kring psykisk hälsa/ohälsa!

/Camilla

”Veckans avsnitt gästas av Ann-Charlott Rastas och Camilla Roslund-Nordling från Psykosociala förbundet rf . Det var verkligen givande att få träffa två eldsjälar som brinner för att hjälpa och sprida kunskap om psykisk ohälsa och hur den kan övervinnas! Med lång erfarenhet delar de med sig tips kring hur man kan ta hand om sin mentala hälsa på bästa sätt Psykosociala förbundet är en ideell, riksomfattande och svenskspråkig sakkunnigorganisation inom området psykisk hälsa i Finland. Jag är alldeles överväldigad över allt det fina arbete som förbundet gör för att främja den psykiska hälsan i vårt land! Välkommen att lyssna ” Du kan lyssna på avsnittet här: https://podtail.se/podcast/mentalkanalen/   finns också på Spotify