Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet

Vi söker en ny medarbetare

27 september 2022

Jobba riksomfattande för psykisk hälsa!

Psykosociala förbundet rf. söker en ny verksamhetskoordinator i Helsingfors vars huvuduppgifter är att koordinera och stöda våra medlemsföreningar samt delta i förbundets nätverksarbete och producera och sprida information eftersom intressebevakning är en viktig del av arbetet som verksamhetskoordinator.

Vi erbjuder dig en fin möjlighet att jobba mångsidigt och riksomfattande för psykisk hälsa med andra sakkunniga. Vi har goda jobbförmåner såsom flexarbetstid, möjlighet till när- och distansarbete, e-passi och utökad företagshälsovård samt tillgång till fortbildningar och ett stödjande arbetsteam.

Eftersom nätverkande är en stor del av arbetet önskar vi att du är initiativtagande, van vid självständigt arbete och bra på kommunikation. Som person är du social, flexibel och har förmågan att bemöta människor i olika livssituationer och med olika bakgrund. Du har en positiv inställning och är lösningsfokuserad.
Vi förväntar oss att du har kunskap och arbetserfarenhet av frågor som rör psykisk hälsa samt en lämplig utbildning inom social- och hälsovården. Om du därtill skriver flytande och tycker om att hantera olika kommunikationskanaler, då ska du söka det här jobbet!

Arbetsspråket är svenska och du förväntas kunna kommunicera i tal och skrift på finska, gärna också på engelska. Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid, med sex månaders prövotid. Grundlön 3032,26 euro med arbetstid på 36,25h/vecka.
Arbetet inleds enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen finns på G18 i Helsingfors, förbundets huvudkontor och kollegor i Jakobstad.

För mer information och frågor, vänligen kontakta verksamhetsledare Petra Nummelin: petra.nummelin@fspc.fi eller 050-5251243

Du är välkommen med en fritt formulerad ansökan per e-post till petra.nummelin@fspc.fi senast den 10.10.2022 klockan 12.00.

Psykosociala förbundet är en riksomfattande, svenskspråkig ideell organisation som arbetar med psykisk hälsa och ohälsa på olika sätt. Vi påverkar attityder ute i samhället, sprider information och kunskap om psykisk hälsa och ohälsa, och jobbar aktivt med intressepolitiska frågor. Vi erbjuder även rådgivning, kurser, virtuellt stöd och stöd via våra medlemsföreningar som finns på olika håll i Svenskfinland och på Åland.